2013

30 de maig de 2013. Filmoteca de Catalunya

Premiats

David Abbott

david-abbott

David Abbott. Publicitari britànic fundador de Abbott Mead Vickers (1978), després del seu pas per DDB (1966-1971), i després Abbott Mead Vickers BBDO (1991). El seu prestigi professional ho resumeix aquesta frase: “mai escriguis un titular de més de tretze paraules, llevat que siguis David Abbott”.

Camper

camper

Camper. La marca de sabates Camper va ser creada el 1975 per la família mallorquina Fluxà, recollint l’herència dels seus avantpassats artesans sabaters. És una marca que ha basat la seva projecció mundial en la creativitat.

ESCAC

escac

ESCAC. La “Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya”, vinculada a la Universitat de Barcelona, fundada el 1994, constitueix avui una de les millors pedreres del cinema espanyol. El seu model de formació ha obtingut el reconeixement de la professió cinematogràfica a través dels molts Premis Goya i premis internacionals que han aconseguit graduats de l’ESCAC.

Timothy John Berners-Lee

timothy

Timothy John Berners-Lee. El britànic Tim Berners-Lee (1955) és considerat el pare de la web, el creador del llenguatge html (“hyper text markup language”). Defensor des del primer moment de la llibertat i gratuïtat de la tecnologia web, aquest físic londinenc encarna el matrimoni perfecte entre ciència, tecnologia i creativitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *